Vi styrker og dyrker jordforbindelsen mellem kommende kokke og landmænd

2025

Projektet vil styrke forbindelsen mellem danske primærproducenter af frugt og grønt og de professionelle køkkener – særligt med fokus på den nye generation af landbrugere og madprofessionelle.

Det vil projektet gøre ved at skabe tættere relationer, opdyrke nye netværk og dermed nye afsætningskanaler mellem producent af aftager. Projektet forventer, at indsatsen vil virke begge veje, så der på den ene side kommer flere planter på tallerkenen, og på den anden sker en forandring i afgrøderne på de danske marker.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Vi styrker og dyrker jordforbindelsen mellem kommende kokke og landmænd

Projektdeltagere

Regenerativt Jordbrug, Hotel- og Restaurantskolen

Projektperiode

Januar 2026 til december 2027

Bevilget beløb

1.306.045 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices