The Future of Organic Alternatives: Delicious, Inclusive, Scalable (FOA)

2025

Projektet vil udvikle 1-2 økologiske og allergenfri alternativer til animalsk kød.

Der vil være fokus på velsmag og skalerbarhed, mens forhåbning er, at produktet kan baseres på mindst én svampebaseret ingrediens. Målet er at etablere en ny fødevarekategori, der ikke forsøger at efterligne kød. Projektet samler aktører på tværs af værdikæden, og adresserer hertil centrale barrierer for opskalering af økologiske, plantebaserede fødevarer.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

The Future of Organic Alternatives: Delicious, Inclusive, Scalable (FOA)

Projektdeltagere

Tempty Foods ApS, Kost Studio ApS, Nordic Fast Food (Ristet Rug)

Projektperiode

December 2025 til maj 2027

Bevilget beløb

1.457.925 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices