Smagen for fremtiden

2025

Projektet vil øge kendskabet til uforarbejdede grønne proteiner, og gøre bælgfrugter til en naturlig del af ingredienserne i det danske køkken.

Det vil projektet gøre ved at inspirere borgere i alle aldre på en tredages bælgfrugtfestival i sommeren 2026 og 2027 samt med konceptet ”Spis ved Bonden Bord” med bælgfrugtsmiddage hos landbrugerne. Aktiviteterne afholdes på Bornholm, Lolland og i Storkøbenhavn. Hertil afvikles bl.a. kurser for kokke og madaktiviteter for børn og unge. 

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Smagen for fremtiden

Projektdeltagere

Food Bornholm, Høgegård, Lundegård, Det Levende Køkken

Projektperiode

September 2025 til november 2027

Bevilget beløb

1.237.400 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge danskernes private forbrug af plantefødevarer