ROSKILDE SPISER GRØNT - Mere og bedre plantebaseret kost i Roskilde kommune (RSG)

2025

Projektet vil øge indtaget af plantebaserede fødevarer i Roskilde Kommune gennem inspiration, netværk, støtte og uddannelse for madprofessionelle, samt frivillige og ansatte i kultur- og idrætsliv med en årlig ugelang kampagne.

Projektet arbejder på tværs af kommunen, så borgere og brugere oftere møder velsmagende grønne retter på arbejdspladser, i skoler, foreninger og institutioner. Målet er, at indtaget af plantefødevarer stiger i Roskilde Kommune, samt at det kan opskaleres ud over kommunegrænsen.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

ROSKILDE SPISER GRØNT - Mere og bedre plantebaseret kost i Roskilde kommune (RSG)

Projektdeltagere

Grønt Omstillingsforbund – Roskilde, Roskilde Kommune, Zealand - Sjællands Erhvervsakademi

Projektperiode

Oktober 2025 til september 2028

Bevilget beløb

4.867.779 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge danskernes private forbrug af plantefødevarer