Planteriget: Grønnere retter til hele kongeriget - forbundne, forpligtet, for Planteriget Danmark

2025

Projektet vil samle hele den plantebaserede værdikæder med fokus på uforarbejdede, danske planteråvarer i foodservice-sektoren samt i produktionen.

Målet er at nå ud med inspiration til de køkkenfaglige, der ikke i forvejen er godt klædt på til at tænke plantebaseret. Det vil projektet bl.a. gøre ved at alliere sig med store internationale kokkenavne såsom Ottolenghi, Dan Barber og Joanna Blythman.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Planteriget: Grønnere retter til hele kongeriget - forbundne, forpligtet, for Planteriget Danmark

Projektdeltagere

Landbrug & Fødevarer F.m.b.A., VELAS, Dansk Cater

Projektperiode

Januar 2026 til december 2027

Bevilget beløb

5.407.960 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices