Planterig gastronomi – grønne signatur-serveringer på 200+ danske restauranter og spisesteder (PLAGSIG)

2025

Projektet vil teste og formidle plantebaserede menuer på restauranter på tværs af Danmark gennem Moveats gastronomiske platform.

Restauranter og spisesteder vil modtage faglig sparring, mulighed for at deltage i events, hvor over 20.000 gæster smager og evaluerer plantebaserede retter. Resultaterne vil blive samlet og bredt formidlet med henblik på at inspirere til praksisændringer og øget efterspørgsel plantebaseret gastronomi.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Planterig gastronomi – grønne signatur-serveringer på 200+ danske restauranter og spisesteder (PLAGSIG)

Projektdeltagere

Moveat Danmark ApS

Projektperiode

Januar 2026 til december 2028

Bevilget beløb

1.949.125 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservice