Øko-Ø-Ærø – mere grøn og økologisk mad på Ærø

2025

Projektet vil øge andelen af grøn og økologisk mad på Ærø ved at kompetenceudvikle de køkkenfaglige medarbejdere i seks offentlige/selvejende institutioners køkkener på Ærø, der tilsammen tilbederede 1.800 daglige måltider til øens beboere.

I fællesskab med de kokkefaglige udvikles 50 grønne opskrifter til skolemad, morgenmad og mellemmåltider. Projektets viden og erfaring vil blive udbredt til borgerne på Ærø gennem bl.a. madlavningskurser, fællesspisninger og opskrifter.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Øko-Ø-Ærø – mere grøn og økologisk mad på Ærø

Projektdeltagere

Ærø Kommune

Projektperiode

Januar 2026 til december 2027

Bevilget beløb

2.147.944 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices