Nye plantebaserede og økologiske måltidskoncepter til storskalaeksport – Detailkoncept

2025

Projektet vil udvikle tre nye, næringsrige, økologiske og plantebaserede måltidsløsninger målrettet unge studerende og friluftssegmentet.

Projektet har fokus på samt og prispunkt for velkendte retter, hvor der kun skal tilsættes vand, uden at varen skal på køl. I tilknytning til udviklingsarbejdet bliver der gennemført studier, som pejler udformningen på emballage, størrelse, format og pris på det færdige produkt for at sikre potentialet for en storskalaproduktion.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Nye plantebaserede og økologiske måltidskoncepter til storskalaeksport – Detailkoncept

Projektdeltagere

Northern Greens A/S, Organic Plant Protein A/S, Restaurationsselskabet Anneberg ApS (Restaurant MOTA ApS), Aarhus Universitet, Maude Group ApS, MAA.C ApS

Projektperiode

September 2025 til december 2027

Bevilget beløb

3.539.683 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge mængden og kvaliteten af de planteprodukter, der kommer på markedet