Next Generation nudler – Fremtidens bæredygtige og sunde nudler baseret på økologiske bælgfrugter og upcyclede plante-baserede ingredienser

2025

Projektet vil udvikle den næste generation af instantnudler, som er økologiske, plantebaserede, glutenfri og med et naturligt højt proteinindhold.

Nudlerne baseres på økologiske bælgfrugter og upcyclede plantebaserede ingredienser – primært maskmel og protein- samt fiberfraktioner fra reststrømme udvundet fra havredrik. Der er fokus på at udvikle et clean-label produkt uden brug af tilsætningsstoffer og E-numre, og dermed et sundt og klimavenligt alternativ til de nudler, der dominerer markedet i dag.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Next Generation nudler – Fremtidens bæredygtige og sunde nudler baseret på økologiske bælgfrugter og upcyclede plante-baserede ingredienser

Projektdeltagere

The Organic Crave Company ApS, Circular Food Technology ApS, Nutrimami ApS

Projektperiode

August 2025 til juli 2027

Bevilget beløb

1.953.930 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge efterspørgslen på danske plantefødevarer på eksportmarkederne