Madmod og Plantebaserede Måltider-Uddannelse, innovation og madkultur (MPM)

2025

Projektet vil fremme reel madadfærdsændring og plantebaserede kompetencer blandt unge og fagprofessionelle på Lolland-Falster.

Projektet vil adressere barrierer for adfærdsændringen, og gennemføre fire forskellige indsatser: 1) Kompetenceløft af faglærere og kantinepersonale; 2) Udvikle og forankre specialet ”Kok, grøn gastronomi” på eksisterende uddannelser; 3) Maddannelsesaktiviteter, elevinvolvering og nudging rettet mod elever; 4) Formidling og netværk.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Madmod og Plantebaserede Måltider-Uddannelse, innovation og madkultur (MPM)

Projektdeltagere

CELF - Center for Erhvervsrettet Uddannelser Lolland Falster

Projektperiode

Januar 2026 til december 2028

Bevilget beløb

3.980.487 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices