Grønt værtskab og lokale planter i Meyers Kantiner

2025

Projektet vil udbyde et ambitiøst opkvalificeringsprogram i 20 udvalgte Meyers-kantiner fordelt i hele landet.

Programmet skal række ud til kantinernes i alt ca. 6.800 spisende og overvinde kritiske barrierer i accepten af planterige måltider. Samtidig skal forløbet styrke over 150 køkkenmedarbejderes evne til at producere helstøbte grønne måltider og få de spisende med på rejsen gennem et involverende ”grønt værtskab”. Projektet forventer samtidig at det vil øge planteandelen i kantinerne.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Grønt værtskab og lokale planter i Meyers Kantiner

Projektdeltagere

Meyers A/S

Projektperiode

November 2025 til december 2027

Bevilget beløb

1.499.227 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices