Fra mark til måltid - Mod en grønnere værdikæde

2025

Projektet vil favne hele værdikæden, fra mark til forbruger, med det formål at flytte viden, holdninger og madadfærd på tværs af den plantebaserede fødevaresektor og konkret styrke afsætningen af korn, spirer, bælgfrugter, frugt og grønt.

Det sker gennem workshops, konverterings- og ambassadørforløb, hvor madprofessionelle får flere kompetencer til at sammensætte en grøn tallerken. Hertil netværksarrangementer med markvandringer, fyraftensmøder og fællesspisninger for hele værdikæden.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Fra mark til måltid - Mod en grønnere værdikæde

Projektdeltagere

Økologisk Landsforening, Innovationscenter for Økologisk Landbrug, Haaning & Merriad

Projektperiode

Januar 2026 til december 2027

Bevilget beløb

3.852.448 kroner

Indsatsområde

Styrkelse af hele værdikæden