Flere Planter på Full Service Restauranter tilknyttet Dagrofa Foodservice

2025

Projektet vil styrke udbredelsen af plantebaseret mad i Full Service Restaurants-segmentet.

Projektet vil gennemføre en behovsanalyse blandt spisesteder og deres gæster, og derigennem identificere barrierer og muligheder for at løfte plantebaserede retter på menuen. Indsigterne omsættes til fire skræddersyede masterclasses for køkkenpersonale samt nudgingtiltag mod gæster. Tiltagene vil blive testet i praksis og erfaringerne samlet i inspirationsmateriale som deles med Dagrofas kunder.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Flere Planter på Full Service Restauranter tilknyttet Dagrofa Foodservice

Projektdeltagere

Dansk Vegetarisk Forening, Dagrofa Foodservice

Projektperiode

Januar 2026 til december 2027

Bevilget beløb

1.521.223 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices