Flere grønne madhåndværkere og bedre planterigt madhåndværk i Danmark - GMH 2.0

2025

Projektet vil videreudvikle den populære uddannelse til Grøn Madhåndværker, der er etableret på Hotel- og Restaurationsskolen som en del af et tidligere projekt i Plantefonden.

Målet er at skabe en tættere kobling til det kommende grønne speciale på gastronomuddannelsen. Projektet vil fokusere på at gøre uddannelsen endnu mere relevant for lærepladsmarkedet, og samtidig bidrage til, at flere grønne madhåndværkere og kokke uddannes. Den gastronomiske håndbog suppleres med en lærebog for grønt madhåndværk.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Flere grønne madhåndværkere og bedre planterigt madhåndværk i Danmark - GMH 2.0

Projektdeltagere

Hotel- og Restaurantskolen

Projektperiode

Januar 2026 til juni 2028

Bevilget beløb

2.349.670 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices