FermiPro: Replacing Additives with Plants— A New Era of Plant-Based Foods Delivering Real Taste, Texture, and Nutrition Without Ultra-Processed Additives

2025

Projektet vil erstatte ultraforarbejdede tilsætningsstoffer med et fermenteret, multifunktionelt planteingrediens ”FermiPro”, der er et miso-planteproteinpulver, rig på umamismag, proteiner samt B12, og som har gode funktionaliteter i forhold til tekstur.

FermiPro vil kunne blive anvendt i alternative, plantebaserede produkter såsom ost, fløde og plantebøffer. Alle produkter vil blive valideret kulinarisk, af forbrugere såvel som for markedspotentiale.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

FermiPro: Replacing Additives with Plants— A New Era of Plant-Based Foods Delivering Real Taste, Texture, and Nutrition Without Ultra-Processed Additives

Projektdeltagere

Nutrumami ApS, Aarstiderne, Dragsbæk/Naturli, GoGrønt, PerfectSeason

Projektperiode

Juni 2025 til januar 2027

Bevilget beløb

777.893 kroner

Indsatsområde

Styrkelse af hele værdikæden