ESG-MÅLtid for virksomheder - Ansvarlig forplejning på arbejdspladsen med planter og økologi

2025

Projektet vil skabe opmærksomhed om- og prioritering af flere økologiske bælgfrugter og grøntsager i maden i kantinen blandt beslutningstagere i 50 af Danmarks største virksomheder.

Projektet vil bl.a. indsamle og formidle inspiration fra 10 virksomheder, som med succes har indført grønnere mad, gennem et idékatalog og strategihæfte. Dette bruges som løftestang til at opsøge 150 store og mellemstore virksomheder, hvoraf 50 forventes at indgå i egentlig dialog om omstilling.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

ESG-MÅLtid for virksomheder - Ansvarlig forplejning på arbejdspladsen med planter og økologi

Projektdeltagere

Dansk Vegetarisk Forening, Økologisk Landsforening

Projektperiode

Januar 2026 til december 2027

Bevilget beløb

2.753.055 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices