Det grønne valg af buffeten - Planterige, professionelle køkkener gennem producentsamarbejde, opkvalificering og adfærdsgreb

2025

Projektet vil opkvalificere medarbejdere, udvikle, teste og effektmåle adfærdsgreb i 49 køkkener, der skal sikre, at lokal frugt, grønt, korn og bælgfrugter fylder mere og bedre i menuplanen.

Projektvirksomhederne bag, COOR og Comwell, serverer hver måned for over 400.000 spisende gæster, og har dermed en unik mulighed for at påvirke danskernes madvaner. Begge organisationer har taget livtag med den grønne omstilling, men har mødt forskellige barrierer for videre gennemførsel, der nu søges afhjulpet.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Det grønne valg af buffeten - Planterige, professionelle køkkener gennem producentsamarbejde, opkvalificering og adfærdsgreb

Projektdeltagere

COOR, Comwell, DRC, Aurion, Axel Månsson, Dava, Mejnerts

Projektperiode

November 2025 til august 2028

Bevilget beløb

4.952.479 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices