De grønne gastronauter | Grøn indstilling

2025

Projektet vil accelerere overgangen til plantebaseret og økologisk mad i storkøkkener gennem teoretisk såvel som praktisk uddannelse af både køkkenfagligt personale samt ledelse hos Cheval Blanc.

For at tilsikre optimal gennemslagskraft involverer projektet både kunder, producenter og leverandører. Målet for projektet er at sikre en samlet strategi for den grønne omstilling i køkkenerne, der samtidig gør det trygt for kunderne at vælge et grønt skift i kantinen.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

De grønne gastronauter | Grøn indstilling

Projektdeltagere

Cheval Blanc Kantiner A/S

Projektperiode

November 2025 til juni 2027

Bevilget beløb

2.547.722 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices