DANske produkter i Svenske StorKøkkener 2.0 (DANSSK 2.0)

2025

Projektet vil styrke dansk eksport af plantebaserede fødevarer til Sverige.

Det vil projektet gøre gennem opbygning af viden om det svenske marked hos deltagende danske planteproducenter, etablering af kontakt til relevante nøglepersoner og gennemførsel af fælles messestande på nordens største HORECA-messe i Göteborg og Stockholm. Hertil gennemføres en sideløbende formidlingsindsats, der skal positionere danske producenter overfor internationale beslutningstagere. 

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

DANske produkter i Svenske StorKøkkener 2.0 (DANSSK 2.0)

Projektdeltagere

Plantebranchen, Food From Denmark

Projektperiode

Januar 2026 til juni 2027

Bevilget beløb

1.694.238 kr.

Indsatsområde

Projektet vil øge mængden og kvaliteten af de planteprodukter, der kommer på markedet