Bælgfrugter på menuen i spisesalen (Gkok 2.0)

2025

Projektet vil give et grønt kompetenceløft til 150 køkkenfaglige fordelt på op til 60 forskellige kostskoler.

Kompetenceløftet baserer på projektets forløber (Gkok), hvor metoden har vist sig yderst effektiv til at implementere grøn køkkenomstilling i praksis. Projektet fokuserer på at give køkkenpersonalet mod, tryghed og kompetencer til at lykkes med plante- og bælgfrugtbaserede måltider til unge. Det sker bl.a. gennem praksisnær opskriftsparring, kurser, opskriftsforløb, events og faglige sparring.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Bælgfrugter på menuen i spisesalen (Gkok 2.0)

Projektdeltagere

Køkkenkultur, Dansk Vegetarisk Forening, Daverkosen Consult

Projektperiode

Januar 2026 til juni 2028

Bevilget beløb

2.390.630 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices