2 til Tango - Tang og mikroalger – i takt for fremtidens fødevarer

2025

Projektet vil styrke afsætningen af dansk tang og mikroalger i Danmark, og samtidig gøre disse to fødevarer til en driver for mere ernæringsrige og smagfulde, plantebaserede danske måltider på tværs af professionelle og private køkkener.

Det vil projektet gøre ved at nedbryde nuværende strukturelle barrierer for produktion, afsætning og anvendelse af tang og mikroalger. Erfaringer projektet etablerede i det tidligere Plantefondsprojekt ”TANGO”.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

2 til Tango - Tang og mikroalger – i takt for fremtidens fødevarer

Projektdeltagere

DTU, Aarhus Universitet, Hotel og Restaurantskolen, Dansk Tang, Food, EAT skolemad, Bispebjerg hospital

Projektperiode

Januar 2026 til december 2028

Bevilget beløb

6.521.159 kroner

Indsatsområde

Styrkelse af hele værdikæden