Udvikling af eksport af økologiske planteprodukter til tysk foodservice

2024

Projektet er en generisk markedsfremmeindsats for økologiske planteprodukter på det tyske foodservicemarked, der understøtter udvikling af efterspørgslen på planter/afgrøder.

Det er en udvikling af tidligere indsatser for at skabe afsætning af økologiske planteprodukter til foodservicesektoren i Tyskland gennem nye og etablerede netværk. Udnyttelse af allerede opbyggede netværk og viden gør indsatserne i dette projekt mere effektive, målrettede og lokalt forankrede. Indsatserne tapper direkte ind i den politiske agenda i Tyskland, hvor muligheder og ambitioner for et mere bæredygtigt fødevareforbrug med fokus på økologi, planter og madspild er i fokus (national / delstat) og hvordan fx offentlig bespisning og foodservicesektoren kan være driver for denne udvikling.

Dette sker gennem inspiration fra den danske model, hvor der skabes kontakt og videnudveksling til aktører på det danske marked indenfor både løsninger og leverandørmuligheder.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Udvikling af eksport af økologiske planteprodukter til tysk foodservice

Projektdeltagere

Landbrug & Fødevarer F.m.b.A

Projektperiode

Januar 2025 til december 2025

Bevilget beløb

665.000,00 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge efterspørgslen på danske plantefødevarer på eksportmarkederne