The potential of different Oat varieties for Oat drink – (POATential)

2023

Projektet vil styrke havredyrkningen, og herigennem forbedre råvarekvaliteten, ved at identificere de mest kvalitetsrige sorter til fødevareindustrien samt undersøge, hvordan dyrkningsbetingelser påvirker ønskede kvalitetsparametre. Dette med henblik på at finde de rigtige sorter, med de rigtige egenskaber, til at indgå i havredrikke. Projektet vil forsyne landbrugere med viden til at forbedre kvaliteten i havreafgrøderne.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

The potential of different Oat varieties for Oat drink – (POATential)

Projektdeltagere

SEGES Innovation P/S, Innovationscenter for Økologisk Landbrug P/S, Dragsbæk Margarine A/S, Dairy Fruit A/S, Valsemøllen A/S

Projektperiode

Januar 2024 til december 2025

Bevilget beløb

2.833.993,00 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge volumen i dansk plantefødevareproduktion til lands og til vands