Planteløftet til professionelle køkkener 2024

2023

Projektet vil øge forbruget, samt skabe en større lokalproduktion af økologiske planter ved at gennemføre en indsats for uddannelse og kompetenceløft via det ”Veganske Rejsehold”, der skal opsøge de travle køkkener. Samtidig vil projektet synliggøre og formidle viden fra offentlige og private køkkener, der er foran på den plantebaserede dagsorden. Endelig vil projektet samle interessenter i et ambitiøst plantetopmøde.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Planteløftet til professionelle køkkener 2024

Projektdeltagere

Food Organisation of Denmark f.m.b.a., Hotel- og Restaurantskolen, Kost- og Ernæringsforbundet

Projektperiode

Januar 2024 til Marts 2025

Bevilget beløb

2.759.369,00 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices