Økologisk plantefokus hos kokkene – grønne menuer i HoReCa

2023

Projektet vil aktivere foodservicebranchen til både kortsigtede og langsigtede fremskridt for udbredelsen af lokalproducerede grøntsager på menukortet. Dette vil ske gennem en plante-inspirationstur for HoReCa-beslutningstagere (hoteller, restauranter og caféer), udviklere køkkenchefer mv, et plantekokketræf samt opfølgende ”gå-hjem”-møder. Aktiviteterne udfoldes i samarbejde med lokale planteproducenter.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Økologisk plantefokus hos kokkene – grønne menuer i HoReCa

Projektdeltagere

Landbrug & Fødevarer F.m.b.a.

Projektperiode

Januar 2024 til december 2024

Bevilget beløb

732.500,00 kr.

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices