NORMPLANT: Development of tools to food service providers so they can increase sales of plant-based workplace lunches and contribute to the normalization of plant-based eating

2023

Projektet fokuserer direkte på at udvikle cateringvirksomheders potentiale i at bidrage til udbredelse af planterig kost på offentlige og private arbejdspladser. Det vil projektet gøre ved at indsamle viden om arbejdspladsers parathed til at spise mere plantebaseret, og bruge den viden til at bygge en værktøjskasse med initiativer, der kan bruges af cateringvirksomheder til succesfuld implementering af planterig kost.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

NORMPLANT: Development of tools to food service providers so they can increase sales of plant-based workplace lunches and contribute to the normalization of plant-based eating

Projektdeltagere

Københavns Universitet, Jespers Torvekøkken

Projektperiode

April 2024 til september 2026

Bevilget beløb

3.797.036,00 kr.

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices