Kompetenceudvikling og uddannelsesbehov ved plantebaseret fødevareproduktion (PLANTEKOMPETENT)

2023

Projektet vil forbedre mulighederne for udbud af plantebaserede fødevarer af høj kvalitet ved at styrke virksomheders kompetencer indenfor plantebaseret fødevareproduktion. Det vil projektet gøre gennem analyse af eksisterende virksomheders strategier med henblik på udvikling af en typologi for kompetencestrategier og kompetencebehov hos forskellige typer af virksomheder.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Kompetenceudvikling og uddannelsesbehov ved plantebaseret fødevareproduktion (PLANTEKOMPETENT)

Projektdeltagere

Aalborg Universitet, Plantebranchen, Mejerifagets Fællesudvalg

Projektperiode

Januar 2024 til juni 2025

Bevilget beløb

2.265.206,00 kr.

Indsatsområde

Projektet vil øge mængden og kvaliteten af de planteprodukter, der kommer på markedet