Grøn vidensbank og bælgfrugtskole til køkkenprofessionelle på metodikogsmag.dk

2023

Projektet har fokus på at klæde køkkenprofessionelle, både dem i arbejde og dem under uddannelse, på til at lave mere mad på bælgfrugter for herigennem at stimulere salget af disse råvarer. Hertil vil projektet gøre vidensbanken www.metodikogsmag.dk til den foretrukne og centrale videns- og inspirationsbank blandt køkkenprofessionelle.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Grøn vidensbank og bælgfrugtskole til køkkenprofessionelle på metodikogsmag.dk

Projektdeltagere

Odense Kommune, Vejle Erhverv, Erhvervenes Hus

Projektperiode

Januar 2024 til december 2025

Bevilget beløb

1.184.086,00 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices