Fungi Taste: Mad til mange med svampe

2023

Projektet vil fremme brugen af svampe i plantebaserede retter i storkøkkener. Det vil projektet gøre ved at generere ny viden om madprofessionelles kompetencebehov og produktefterspørgsel, samt ved at afdække svampes kulinariske potentiale. Projektet vil implementere denne viden i udvikling af nye plantebaserede retter med svampe.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Fungi Taste: Mad til mange med svampe

Projektdeltagere

Professionshøjskolen Absalon, Københavns Universitet, Jespers Torvekøkken ApS

Projektperiode

Januar 2024 til december 2025

Bevilget beløb

2.129.166,00 kroner

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices