Forbrugerdreven innovation til den grønne omstilling (FIGO)

01-01-2023

Projektet vil tilgængeliggøre dybdegående viden og forståelse af forbrugere og stakeholders præferencer og barrierer i relation til plantebaserede fødevarer. Dette med henblik på at styrke små og mellemstore virksomheders produktudvikling. En viden der i dag primært er forbeholdt globale fødevarekoncerner. Målet er, at det vil bidrage til en generel madkulturændring i Danmark samt på danske eksportmarkeder.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

Forbrugerdreven innovation til den grønne omstilling (FIGO)

Projektdeltagere

Teknologisk Institut, Food Solutions A/S, Tempty Foods Aps, Professionshøjskolen Reg. Sjælland, Dansk Vegetarisk Forening

Projektperiode

April 2024 til marts 2026

Bevilget beløb

4.353.549,00 kr.

Indsatsområde

Projektet vil øge danskernes private forbrug af plantefødevarer.