De helt store skridt: Økologiske afgrøder til landets hospitaler og sygehuse

2023

Projektet vil styrke efterspørgslen på økologiske korn, kerner og bælgfrugter i landets regioner, der hvert år serverer 11 mio. måltider. Det vil projektet gøre gennem dialog, workshops og stormøder med regionernes måltidsansvarlige, klimakonsulenter samt fødevareproducenter og øvrige interessenter.

Abonnér

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de seneste nyheder tilsendt direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev

Fakta om projektet

Projekttitel

De helt store skridt: Økologiske afgrøder til landets hospitaler og sygehuse

Projektdeltagere

Landbrug & Fødevarer F.m.b.a.

Projektperiode

Januar 2024 til marts 2025

Bevilget beløb

775.942,00 kr.

Indsatsområde

Projektet vil øge andelen af plantebaseret mad i offentlige og private storkøkkener og foodservices